Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

آیت الله سیدکاظم نورمفیدی روز پنجشنبه در حاشیه مراسم آغاز عملیات اجرای پروژه ملی گردشگری و طبیعت گردی در جزیره آشوراده در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: اجرای کامل این طرح در کنار توجه بیشتر به دیوار دفاعی گرگان می تواند گلستان را به قطب گردشگری تبدیل و درهای توسعه و سرمایه گذاری داخلی و خارجی را به روی سرمایه گذاران باز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: اجرای این طرح یکی از خواسته های دیرینه مردم گلستان از دولت ها بود که امیدواریم تکمیل هر چه سریعتر آن، این آرزو را به ثمر نشانده و عواید آن اقتصاد ، فرهنگ و اشتغال استان را بهره مند کند.

دیوار بزرگ گرگان یا دیوار سرخ در متون قدیمی با عنوان مار سرخ مطرح شده است و یکی از سه دیوار تاریخی جهان می باشد.

پیشتر تاریخ ساخت دیوار گرگان را به دوره اشکانی نسبت می دادند اما مطالعات پژوهشی و آزمایشگاهی انجام شده در سالهای اخیر نشان داد که این دیوار در دوره ساسانی و به منظور جلوگیری از هجوم اقوام شمالی احداث شده است.

اجرای پروژه ملی گردشگری و طبیعت گردی در جزیره آشوراده یکی از مصوبات سفر سال 93 دولت تدبیر و امید به استان گلستان است.

این طرح شامل ساخت اسکله، مسیر دسترسی ، آلاچیق، رستوران و دیگر زیرساخت های مورد نیاز حضور گردشگران است که قرار است با سرمایه گذاری چهارهزار میلیارد ریالی بخش دولتی و خصوصی تا 3 سال آینده به بهره برداری برسد.

جزیره آشوراده که در تمامی ایام سال میزبان انواع پرندگان است در سال 54 جزو نخستین مناطق زیست کره جهان معرفی و ثبت شد.
40درصد خاویار ایران در نزدیکی این جزیره به دست می‌آید.

در سال 1837 میلادی این جزیره با وجود اعتراض ایران، به دست نیروهای شوروی اشغال شد و نیروهای این کشور تا چندین دهه یک پاسگاه نظامی در آن داشتند.

این جزیره قبل از وقوع سیل در سال 1372 با امکاناتی همچون پاسگاه ژاندارمری، شرکت تعاونی روستایی، مدرسه راهنمایی، مغازه، مسجد و حسینیه بیش از هزار نفر سکنه داشت که به مشاغل دامداری، کارگری، پیشه وری و ماهیگیری مشغول بودند اما با وقوع سیلاب، جزیره خالی از سکنه شد.

در سفر دولت یازدهم به استان گلستان مصوب شد که در 10 درصد این جزیره طرح های گردشگری اجرا شود.

ایجاد هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم پس از اجرای طرح گردشگری در این جزیره پیش بینی شده است.

مجری این طرح سازمان همیاری شهرداری های استان گلستان است که در مدت 30 سال از زمان شروع بهره برداری به صورت سه دوره 10 ساله آن را اجرا خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: گردشگری طبیعت سرمایه گذاری سرمایه گذاران مجلس خبرگان رهبری دولت اقتصاد اشتغال جهان استان گلستان سرمایه دولتی و خصوصی پرندگان ایران سیل مدرسه مسجد شهرداری امام جمعه توسعه پایدار درآمد گردشگری نماینده ولی فقیه پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۵۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران از توسعه مسیر و گذرهای گردشگری در پایتخت خبر داد.

احمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد توسعه مسیر و گذر گردشگری در شهر تهران با بیان اینکه گذر گردشگری تعریفش با مسیر گردشگری متفاوت است گفت: در مورد گذر گردشگری می‌توان به اقداماتی که در باب همایون، سی‌تیر و... انجام شده، اشاره کرد اما در مورد مسیرهای گردشگری موضوع متفاوت است به‌گونه‌ای که در مسیر گردشگری ممکن است مردم به صورت عادی زندگی کنند اما چندین نقطه گردشگری و میراثی وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه مثلا خانه نیما یوشیج و خانه جلال و سیمین به دلیل همجواری یک مسیر گردشگری هستند، گفت: اما گذر گردشگری با برنامه‌ریزی ایجاد می‌شود. حتما تعداد مسیرهای گردشگری را افزایش داده و در سال گذشته نیز تعداد این مسیرها را به 19 مسیر رساندیم و همچنین تلاش می‌کنیم که گذرهای گردشگری را ایجاد کنیم کما اینکه دو گذر غذا در منطقه 9 و 4 ایجاد شده است.

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر در مورد انتخاب شهردار ویژه ناحیه بازار با بیان اینکه از قبل این موضوع مطرح بود چرا که ما در تهران مناطق و محلات ویژه ای داریم که در بحث میراث فرهنگی و گردشگری خاص هستند گفت: باید شهردار ناحیه علاوه بر مضوعات شهری به موضوعات میراثی و مرمت و... وارد باشد و برای اینکه شهرداران ویژه را راه‌اندازی کنیم براساس مصوبه شورای شهر، این شهرداران ویژه نواحی را با اولویت شهردار ویژه ناحیه بازار تصویب کردیم و الان توپ در زمین شهرداری تهران است که باید این مصوبه را اجرایی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • شرایط نامساعد دریا اسکله های گردشگری قشم را تعطیل کرد
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • اجرای پروژه توسعه زیرساختی پارکینگ باران در مجتمع گردشگری صفه
  • توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • افتتاح هتل و آغاز اجرای تله کابین خوشاکو در ارومیه